Eerste ervaringen met Tesla FSD V10 Beta

Elon Musk zorgde voor hoge verwachtingen m.b.t. de nieuwe Full Self Driving update (V10):
Het is bijna een jaar geleden dat Tesla begon met het testen van zijn Full Self-Driving Beta in zijn early access programma met een aantal klanten.

De software stelt Tesla's in staat om zichzelf virtueel te besturen op zowel snelwegen als in de stad, maar het wordt nog steeds beschouwd als rijhulp van niveau 2, omdat het te allen tijde toezicht van de bestuurder vereist. De bestuurder blijft verantwoordelijk voor het voertuig, moet zijn handen aan het stuur houden en klaar staan om de controle over te nemen.

CEO Elon Musk heeft een bredere release van de Full Self-Driving Beta-software beloofd aan klanten die het FSD-pakket hebben gekocht, maar de release is al een tijdje uitgesteld.

Meer recent heeft de CEO de bredere release gekoppeld aan Tesla dat een nieuwe FSD Beta versie 10 update pusht, die werd verwacht na nog twee "point releases" in de komende weken.

Die release werd ook verder naar achteren geduwd, maar twee weken geleden zei Musk dat het zou komen op vrijdag 10 september en we leren dat het nu wordt geduwd naar klanten in de 'Early Access Fleet'.

Verschillende Tesla-eigenaren in het early access-programma hebben gemeld dat ze de nieuwe software-update hebben ontvangen:


Bron

EVFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden zelfrijdende auto , elon musk , full self driving , early access fleet en smart summon geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door Tesla foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!