Kantelbaar scherm voor de Tesla Model S

Tesla heeft de Model S en Model X voorzien van een nieuwe gemotoriseerde draaifunctie voor het middenscherm. De functie maakt een betere kijkervaring in de auto mogelijk nu de automaker inzet op meer entertainment in de auto.

 De afgelopen jaren heeft Tesla veel ingezet op entertainment in zijn voertuigen. Van Tesla Theater voor streamingdiensten tot videogames, er zijn heel wat software-updates geweest om nieuwe functies te brengen voor entertainment in de elektrische voertuigen.

De autofabrikant is zelfs bezig met hardwareontwerp rond entertainment. Dat is duidelijk geworden met de opgefriste Model S en Model X. De twee vlaggenschipauto's van Tesla kregen een nieuw groot horizontaal middenscherm dat beter geschikt is voor het bekijken van video's en een nieuw scherm op de achterbank dat wordt aangedreven door een spelcomputer.

 Nu heeft Tesla het centrale display in de Model S en Model X nog entertainmentvriendelijker gemaakt door een draaibare functie toe te voegen: 


Bron

Larry Li on Twitter
twitter.com

Ons forum kan jouw hulp goed gebruiken!

Heb jij ervaring met de en hebben de onderwerpen interieur , touchscreen en entertainment geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door Tesla foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische EV fansite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!