Nieuwste topics

Tesla mag bos kappen voor nieuwe fabriek bij Berlijn

BERLIJN (ANP/RTR) - Tesla mag verder gaan met de kap van een bos vlakbij de Duitse hoofdstad Berlijn om de eerste Europese fabriek voor elektrische auto's en accu's te bouwen. De rechter heeft milieugroepen, die gevraagd hadden de kap te stoppen, in het ongelijk gesteld. Dat laat de rechtbank in een verklaring weten.

'Tesla ligt 6 jaar voor op de concurrentie'

Het Japanse zakenblad Nikkei trok een Tesla Model 3 helemaal uit elkaar. De conclusie van de analyse? Tesla ligt zes jaar voor op de concurrentie. Andere autofabrikanten zouden af moeten van het oude model van toeleveranciers van componenten.
Nieuwsgrazer

Officieel: Czinger 21C hybride Hypercar met 1.250 pk

De Czinger 21C is de nieuwste hypercar. De auto wordt onthuld op Geneve.

Het was al een tijdje bekend dat Czinger de 21C hypercar ging introduceren. Een nieuwe hypercar die de gevestigde orde op zijn kop moet zetten. Net als die andere nieuwe fabrikanten die hypercars lanceren op dit moment.

Eerste Volkswagen Transporter op waterstof is goedgekeurd en afgeleverd

Century Autogroep heeft in samenwerking met Holthausen Clean Technology uit Hoogezand een volledig elektrische, op waterstof rijdende, Volkswagen Transporter op de markt gezet. De Transporter op waterstof, de H2-Transporter, is inmiddels definitief goedgekeurd door het RDW. De eerste H2-Transporter gaat…