Nieuwste topics

Kleiner accupakket beschikbaar voor de Kia e-Soul

De Kia e-Soul kan aan het einde van het jaar bestelt worden met een kleiner accupakket. Hierdoor zakt de vanafprijs van deze EV drastisch. Daarnaast voert de fabrikant nog enkele wijzigingen door.

Subsidie voor elektrische auto snel op

De subsidie voor elektrische auto’s is een enorm succes. Het zal je zeker niet ontgaan zijn. Het is sinds kort mogelijk om subsidie voor elektrische auto’s te krijgen. Het idee er achter is simpel en nobel: als jij zo’n milieuvriendelijke auto aanschaft, lapt moedertje staat mee. Subsidie Goed nieuws voor autobedrijven, want die wisten niet […]

Zonne-energie? Elektrische auto laden? Hoogeveen is er (straks) klaar voor

Te weinig capaciteit voor zonne-energie en het laden van elektrische auto’s? Hoogeveners kunnen gerust zijn. Rendo voert het vermogen van het netwerk op.

Om extra aansluitingen te kunnen realiseren, waar vanwege de energietransitie veel vraag naar is, bouwt Rendo samen met verschillende partners aan de Toldijk in Hoogeveen een groot schakelstation. Van daaruit wordt ook het netwerk in de Hoogeveense bodem vernieuwd en verzwaard. Eind dit jaar kunnen de eerste schakelaars om, maar de realisatie van het gehele project vergt een jaar.

Citroën ë-C4 is de eerste serieuze elektrische auto van Citroën

En het werd wel tijd. Citroen was eerder al actief op de elektrische automarkt met de Citroën C-Zero. Echter, deze auto kon niet echt serieus genoemd worden en werd in kleine aantallen geproduceerd. Nu waagt het merk zich voor de tweede keer op de elektrische automarkt met een nieuw model, de ë-C4. Bij het moederbedrijf […]

Polestar opent vier showrooms in Nederland

Polestar opent in rap tempo zijn vier Nederlandse showrooms. Polestar spreekt zelf echter niet over een showroom, maar over een Polestar Space.