Nieuws: Rittenregistratie nu mogelijk zonder extra kastje voor Skoda Enyaq iV en coupé iV

Zakelijke bestuurders van een Skoda kunnen nu eenvoudig hun rittenregistratie bijhouden zonder extra kastjes. Voorheen was het gebruikelijk dat Skoda bestuurders hiervoor een blackbox, ook wel bekend als een gps-kastje, nodig hadden. Dit kastje werd vervolgens geïnstalleerd in de auto om verbinding te maken met satellieten en het dashboard.

Maar dit is nu veranderd. Dankzij innovatieve ontwikkelingen op het gebied van telematica is het nu mogelijk om direct met Skoda te koppelen, zonder dat extra hardware nodig is. Dit leidt tot lagere kosten en een vereenvoudigd installatieproces voor de bestuurder. Geschikt voor de Skoda Enyaq iV en Coupé iV.

Wil je meer weten? Bezoek dan de website.

Ons forum kan jouw hulp goed gebruiken!

Hebben de onderwerpen auto , dashboard , website , skoda en Kosten geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door Skoda foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische EV fansite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!