Volkswagen en Bosch slaan handen ineen voor autonoom rijden

De Volkswagen Groep en Bosch gaan samenwerken om de technologie die autonoom rijden mogelijk maakt sneller op de markt te brengen voor 'alle segmenten'. In 2023 worden de eerste systemen uit de samenwerking geïmplementeerd, waaronder vermoedelijk ook 'Level 3' autonoom rijden valt.

Om precies te zijn is het partnerschap gesloten tussen Bosch en Cariad, de dochteronderneming van Volkswagen die zich bezig houdt met autonoom rijden. De twee bedrijven gaan gezamenlijk een gestandaardiseerd softwareplatform ontwikkelen dat de Volkswagen Groep uiteindelijk kan toepassen in al zijn merken en modellen.

Ons forum kan jouw hulp goed gebruiken!

Heb jij ervaring met de Vervaet Hydro Trike en hebben de onderwerpen samenwerken en technologie geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische EV fansite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!