Polestar 2 - Praktische oplossing voor krassen op het pianozwarte paneel rond de versnellingspook?

Hoi Polestar 2 eigenaren,

Ik las over het krasgevoelige pianozwarte materiaal rond de versnellingspook. Natuurlijk wordt een nieuwe auto gebruikt en krijgt hij na verloop van tijd wat krassen, maar heeft iemand al een handige oplossing gevonden om te voorkomen dat die krassen ontstaan?

Reacties

Dominic
Je kunt die stukjes laten wrappen. Is het ook direct in de kleur die graag zou willen en een stuk minder krasgevoelig. Bij verkoop/inleveren van de auto is de wrap er ook weer af te halen.
Tinus
Er zijn speciale kits voor het repareren van de plastic hoogglas trims en panelen in elke auto. Als de krassen niet te groot zijn tenminste. Hier meer informatie over deze DIY oplossing:

holtsauto.com/holts/news/…

EVFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo Polestar 2 en hebben de trefwoorden interieur en krassen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!