Polestar 2 - Lampen (dimlicht) te hoog afgesteld?

Volgens mij staat mijn dimlicht standaard te hoog afgesteld. Ik krijg in het donker continu groot licht signalen van tegenliggers die denken dat ik met groot licht op rij 's avonds. Nou is de Polestar niet een hele lage auto, maar dit lijkt me niet normaal. Of zal het aan de felheid van de lampen liggen?

Reacties

EVExpert
Het is een bekend probleem bij de Polestar 2 dat af fabriek de lampen te hoog ingesteld staan. Sommige Polestar dealers kunnen deze hoogte gelijk voor je aanpassen zodra je het ze vraagt, maar ze zijn er ook die het pas willen doen na een soort garantie verzoek/melding vanuit Polestar.

Tip voor mensen die hun P2 nog krijgen, is om bij de aflevering gelijk hiernaar te vragen, dit bespaart je een hoop geërgerde lichtsignalen van tegenliggers in het donker.

EVFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo Polestar 2 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!