Illustratie van:
5

Knikmops 90 - Piepend geluid bij sturen

Hallo,

Zoals de titel al een beetje zegt, begint mijn knikmops ineens te piepen zodra je het stuur beweegt. Ik smeer ‘m wekelijks trouw door doormiddel van de vetnippels maar op het knikpunt zitten geen vetnippels. Heb wel ‘s gezien dat ze dan gewoon met n naald door t rubber vet in ‘t kogellager spuiten maar weet niet of dat de bedoeling is? Of zou het knikpunt versleten zijn? Of zou er wat anders aan de hand kunnen zijn? ‘T maakt wel t typische schrale piepende geluid als een lager zonder vet..

Met vriendelijke groeten,
Grote knooierd

Deel dit topic

Reacties

Als je een gaatje bovenop boort en daar las je een vetnippel in dan kan je hem ook smeren. Bij een Jcb mini shovel ook al eens gedaan.
+1
@marco955 ja kan ook. Zal dan wel ff draad tappen ipv lassen. Erboven op kan niet aangezien de hydrauliekslangen er haast op liggen dus zal ‘t dan wel aan beide zijkanten doen
Het zal hier wel anders zijn maar ik had ook een piepend scharnierpunt. Ik kon smeren wat ik wilde, maar het ding bleef piepen tijdens het bewegen. Bleek er een rubber flap onder het scharnierpunt te zitten die dat geluid maakte. Toen ik daar wat vettigheid aan gedaan had was het piepen over.
Heeft mijn giant ook, als spuit je overal een patroon in gaat het niet weg. erg vervelend. dealer: smeernippers maken op knikpunt. zitten er nu geen. toch maar eens doen.
Hoeveel draaiuren heeft de Knikmops en hoe lang maakt hij het piepende geluid al?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Knikmops 90 en hebben de trefwoorden stuur , Spuiten , sturen , geluid , rubber en versleten geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0