0

Polestar 2 Aanpassen vering demping schokbrekers comfort

Ik ben een trotse bezitter van een geweldige Polestar 2 LRDM. Wat ik graag anders zou willen zien aan deze auto is het ietwat stugge onderstel. De vering en demping zijn erg kort en straf. Natuurlijk is dit nodig om het vele vermogen op een goede manier op het wegdek te krijgen.
Het kan echter veel beter: meer comfort met tóch alle controle. Dit kan verzorgd worden door Intrax Suspension Technology in Oss. Zij maken dan specifiek op deze auto afgestemde veren en dempers met een verbluffend resultaat!
Zie ook hun website.

De kosten hiervoor bedragen minimaal €6000. Ik heb verder niets met dit bedrijf te maken, noch heb ik aandelen o.i.d. Wel ben ik op zoek naar andere Polestar rijders die hetzelfde ervaren.

Als we dit gezamenlijk kunnen doen zullen de kosten uiteraard fors lager uitvallen.

Meld je! En we kijken samen hoe ver we kunnen komen.

Ons forum kan jouw hulp goed gebruiken!

Hebben de onderwerpen auto , vermogen , controle , website , Aanpassen en Kosten geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door Polestar foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische EV fansite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!