Hoe je automobilisten elektrisch kan laten rijden: afkijken bij Noorwegen

Klimaatwetenschappers hebben doorgaans een sombere boodschap. De aarde warmt gevaarlijk op. IJskappen dreigen te verdwijnen. De doelen van Parijs worden niet gehaald. Landen komen hun beloftes niet na.

Van een buitencategorie zijn de waarschuwingen dat de wereld een kantelpunt nadert. Dat een grens in de buurt komt waarna de opwarming door een natuurlijk proces zal versnellen. Bijvoorbeeld, als het zeeijs rond de Noordpool is gesmolten, wordt het zonlicht niet meer weerkaatst en warmte het de poolzee op. En als de permafrost van de toendra’s ontdooit, komt het krachtige broeikasgas methaan vrij.

EVFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op EVFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over electrische auto's, plug-in hybrides en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
37