Even voorstellen: Rijdenopdezon

Hi, duurzaam omgaan met energie en alle materialen die de aarde ons geeft vinden wij heel belangrijk.
Nadat ik ons dak vol heb gelegd met 46 panelen (9500 wp) hebben wij besloten om onze zuinige HDI te vervangen door een 100% elektrische auto, de Hyundai Kona Electric, bouwjaar sept. 2020 (64 kwh).
Daar hebben wij inmiddels ruim 3000 km mee gereden, iedere kilometer is een feestje!
Wij rijden de auto particulier en daar we beiden gepensioneerd zijn is de langere oplaadtijd voor ons geen enkel probleem, wij laden de auto gewoon via een normaal geaard 230v stopcontact.
Van leeg naar vol duurt dan ca 31 uur, maar leeg is de accu nooit met een range tussen de 400 en 450 km, zelfs niet na onze langs ritten die wij regelmatig in Nederland maken.

Ons forum kan jouw hulp goed gebruiken!

Op EVFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over elektrische auto's, plug-in hybrides en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door Hyundai foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische EV fansite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!