DVO – Nieuws – Elektrische wagens in uw bedrijfsvloot: dít moet u weten

Nu het aanbod ruimer en het rijbereik groter wordt, wordt het voor bedrijven stilaan echt interessant om elektrische wagens in de vloot te introduceren. Benieuwd of het iets voor u en uw medewerkers is?

Sinds begin dit jaar gelden er strengere normen voor de CO2-uitstoot van personenwagen. Alle nieuw verkochte wagens die Europese constructeurs verkopen, moeten gemiddeld minder dan 95 gram CO2 per kilometer uitstoten. Dat komt overeen met een verbruik van 4,1 liter benzine of 3,6 liter diesel. Om die strenge norm te halen, zijn autobouwers hun aanbod in toenemende mate aan het elektrificeren. Velen hebben dan ook voor de komende maanden nieuwe elektrische en (plug-in) hybride modellen aangekondigd. Voor bedrijven kan het dus een interessant moment zijn om elektrische wagens in de vloot op te nemen. Hieronder enkele afwegingen die u moet maken.

Ons forum kan jouw hulp goed gebruiken!

Op EVFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over elektrische auto's, plug-in hybrides en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische EV fansite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0