Audi wil compacte elektrische auto op basis van VW's MEB-instapplatform maken

Audi bevestigt aan een compacte elektrische auto te gaan werken op basis van VW's MEB Entry-platform. Dit is een platform voor elektrische auto's met een lengte tot zo'n vier meter, met relatief lage kosten.

Audi's marketingtopman Fermín Soneira Santos meldt tegenover Auto Express dat Audi een breed assortiment elektrische auto's wil aanbieden en dat het bedrijf onder andere gebruik gaat maken van MEB Entry. De Audi op basis van dat platform moet nog ontworpen worden, dus het gaat om plannen in een vroeg stadium.

Ons forum kan jouw hulp goed gebruiken!

Op EVFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over elektrische auto's, plug-in hybrides en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door Audi foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische EV fansite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!