Slapende bestuurder wordt door VW veilig naar de berm geleid

Volkswagen heeft in zijn nieuwste modellen technologie aan boord die ervoor zorgt dat een onwel geworden of in slaap gevallen bestuurder veilig naar de berm wordt geleid. De technologie kan mogelijk talloze mensenlevens per jaar redden.
Volkswagen heeft in zijn nieuwste modellen technologie aan boord die ervoor moet zorgen dat een onwel geworden of in slaap gevallen bestuurder veilig naar de berm wordt geleid. De technologie kan mogelijk talloze mensenlevens per jaar redden.

Reacties

Grasbaal
De auto's worden al slimmer:

Quote:
Een auto die zelf de politie belt; in de jaren 80 kon alleen KITT dat nog in de Amerikaanse televisieserie Knight Rider. Tegenwoordig kan het ook gebeuren in het buitengebied van Nagele waar woensdagavond een eenzijdig ongeval plaatsvond op de Zuidwesterringweg (N713). Een gecrashte BMW 740e iperformance belde daar zelf de hulpdiensten.

Meer: gelderlander.nl/auto/…

Ons forum kan jouw hulp goed gebruiken!

Op EVFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over elektrische auto's, plug-in hybrides en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door Volkswagen foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische EV fansite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!