Stichting Agrifacts in ‘t Voorhuys: ‘Aannames in plaats van zeker weten’

CDA Noordoostpolder nodigt de agrarische sector, inwoners, leden en niet-leden uit om maandag 15 april om 20.00 uur naar de beurszaal in ’t Voorhuys te komen. Hier is de Stichting Agrifacts aanwezig.

Voor veel boeren en tuinders is het een ergernis om vaak als dader te worden aangewezen van allerhande problemen, terwijl daarvoor niet altijd de bewijzen zijn, stelt CDA Noordoostpolder. ‘Aannames in plaats van zeker weten voeren soms de motivatie voor beleidsmaatregelen. Daarbij drukken financiers hun stempel op het wetenschappelijke beleidsonderzoek, door van de wetenschappers een eenzijdige benadering te eisen, wat leidt tot eenzijdige uitkomsten,’ aldus de partij.

Meer denoordoostpolder.nl/noordoostpolder/…

Lees meer »

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden voeren , cda , tuinders , noordoostpolder en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!