Ecostoof: trendy traditioneel ‘slowcooken’

Een stoofgerecht uren langzaam laten garen zonder het gebruik van gas of elektra? Geen probleem als je gebruik maakt van een pannenstoof, ook wel warmtezak of hooimadam genoemd. De ecostoof is daar een voorbeeld van. Het principe is eenvoudig en de methode werd al gebruikt door onze verre voorouders. Het idee erachter is simpel: door
Het bericht Ecostoof: trendy traditioneel ‘slowcooken’ verscheen eerst op Vlees.nl.
 Ecostoof: trendy traditioneel ‘slowcooken’ (vlees.nl)

Een stoofgerecht uren langzaam laten garen zonder het gebruik van gas of elektra? Geen probleem als je gebruik maakt van een pannenstoof, ook wel warmtezak of hooimadam genoemd. De ecostoof is daar een voorbeeld van. Het principe is eenvoudig en de methode werd al gebruikt door onze verre voorouders. Het idee erachter is simpel: door Het bericht Ecostoof: trendy traditioneel ‘slowcooken’ verscheen eerst op Vlees.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden gas geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!