Voorstel LTO om kritische depositiewaarde uit de wet te halen

Minister voor Stikstof & Natuur Van der Wal zoekt naar alternatieven om de kritische depositiewaarde (KWD) uit de Wet Natuurbescherming te kunnen schrappen. LTO maakt geen onderdeel uit van deze werkgroep, maar heeft een eigen voorstel uitgewerkt waardoor de KDW uit de wet en de vergunningverlening gehaald kan worden. In onderstaande webinar lichten LTO-portefeuillehouder Platteland & Omgeving Bert Zandman en themaspecialisten Hans Haarsma en Herman Litjens het LTO-voorstel toe. LTO vraagt minister Van der Wal om serieus kennis te nemen van het voorstel van LTO en hierop te reageren.
 Voorstel LTO om kritische depositiewaarde uit de wet te halen (groentennieuws.nl)

Minister voor Stikstof & Natuur Van der Wal zoekt naar alternatieven om de kritische depositiewaarde (KWD) uit de Wet Natuurbescherming te kunnen schrappen. LTO maakt geen onderdeel uit van deze werkgroep, maar heeft een eigen voorstel uitgewerkt waardoor de KDW uit de wet en de vergunningverlening…

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden onderdeel , lto , natuurbescherming , stikstof , natuur en kdw geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!