Omtzigt voelt zich 'topfit' en pleit voor minderheidskabinet van PVV, VVD en BBB

De verzoeken van Wilders (PVV), Yesilgöz (VVD) en Van der Plas (BBB) om toch verder te praten over een eventueel gezamenlijk landsbestuur inclusief NSC hebben Omtzigt de afgelopen dagen niet op andere gedachten kunnen brengen.
 Omtzigt voelt zich 'topfit' en pleit voor minderheidskabinet van PVV, VVD en BBB (nd.nl)

De verzoeken van Wilders (PVV), Yesilgöz (VVD) en Van der Plas (BBB) om toch verder te praten over een eventueel gezamenlijk landsbestuur inclusief NSC hebben Omtzigt de afgelopen dagen niet op andere gedachten kunnen brengen.

Nieuwsgrazer

Reacties

+15
slagroomvla
Het is gewoon een laffe hond, die graag achteraf een ander de maat neemt. Zelf verantwoordelijkheid nemen, dat durft hij niet.
+5
labella
Omtzigt is gewoon een linkse trol die met Timmerfrans wil!
+2
Cowboy3
@labella NSC heeft daar al een zeer passende voorzitter voor.
nl.m.wikipedia.org/wiki/Bert_van_Boggelen/
Weidezicht
Als bbb daarin meegaat, heffen ze zichzelf op. Die nsc moet net zo goed meedoen als dat er verwacht werd van de VVD. NSC maakt er nu ook politiek spelletje van.
+3
Wolswinkel
Rancuneus trutje is het
+5
casev2
@Wolswinkel een katholieke gluiperd was het toch?
+5
George
@casev2 Niks overdreven , het klopt dus...... 😀
Wolswinkel
@casev2 euhm, niet mijn woorden!
Bennie Stevelink
Als VVD, PVV en BBB een kabinet moet vormen wie moet dan de ministers en staatssecretarissen leveren? Alleen VVD heeft wat mensen in de aanbieding, de andere twee niets. We krijgen in dat geval een toestand als met de LPF.
+13
George
@Bennie Stevelink Tja jonguh , het volk heeft op deze partijen gestemd en dan verwachten we ook dat deze partijen gaan regeren. En we hoeven niet dezelfde ministers en staatssecretarissen meer want dat volk waren we gewoon zat.
+4
kleine boer
@George bennie veegt nog altijd met een ouwe bezem....
pieta
+5
Noorderling
@Bennie Stevelink
Met van der Wal hebben we het ook getroffen.
+2
Braboboer
@Bennie Stevelink

Bij BBB zitten toch genoeg mensen met een bestuurlijke achtergrond? (Oud cda en vvd en lokale partijen).
+1
Noordoost
@Braboboer dat is nu net het probleem bij de bbb, zit vol met oud cda ers, vvd ers en lto ers
+1
overstekend wild
@Bennie Stevelink misschien vragen ze Sieta wel he 🥳🥳🥳💃💃
+2
HenkjanOtten
Zakenkabinet of extraparlementair wat dat ook mag zijn wat Omtzigt wil is misschien beter?
Als er nu weer zo'n halve zachte gare op LNV komt kunnen we wel inpakken
+1
Braboboer
@HenkjanOtten

Wie stel jij voor op LNV in een zakenkabinet?
sorry
@Braboboer henk bleeker
+2
Bennie Stevelink
@sorry
Quote:
henk bleeker

Die wordt door niemand meer serieus genomen. Hij is ook niet meer aanvaardbaar vanwege de fraude die hij als minister heeft gepleegd met de pulsvisserij. Hij heeft Nederland daar internationaal mee in moeilijkheden gebracht.
EDOO
@Bennie Stevelink Zit nu toch bij FvD?
+1
@Bennie Stevelink Het is beter dat ik maar de nieuwe minister wordt van landbouw en gelijk het baantje van RobJetten ook maar over neem .
Hiermee is het gehele papieren stikstof probleem in 1 x over en ook het Co 2 verhaal is dan ook verleden tijd want deze gaat onderleiding van mij direct door de versnipperaar .
Alle landbouw regels vanuit Brussel worden niet meer geaccepteerd , Eigenland eerst .
+3
Die Omzigt heeft zo weer een burnout,hij meld gewoon dat het crocus reces eraan komt ,(hoe durft ie te zeggen)hij was moe en nu topfit ,dat is een vorm van manisch zijn,je loopt zo niet weg van tafel zonder de ander gesprek partners in te lichten ,de media wist het eerder,t,is gewoon een grote draaikont waar je niets aanhebt,terwijl het land op z,n reet ligt. En die VVD is geen haar beter
« Terug naar discussielijst

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden pvv , vvd , bbb en omtzigt geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!