Adema roept diervoedersector op om duurzaamheidsdoelen publiek te maken

In mei 2022 heeft Nevedi namens de Nederlandse mengvoederindustrie een projectplan aan het ministerie LNV overhandigd waarin acties zijn opgenomen rondom het stellen van doelen op het gebied van verduurzaming van veevoer richting 2030 en het monitoren van de vorderingen via een dashboard. Minister Adema van LNV roept de sector op om de doelen over waar ze in 2030 willen staan ook publiekelijk uit te spreken.
 AgriHolland Nieuws: Adema roept diervoedersector op om duurzaamheidsdoelen publiek te maken (agriholland.nl)

Dagelijks actuele informatie voor landbouw, tuinbouw, agrarische industrie, agribusiness en voedingsindustrie. Met veel actueel nieuws, een vacaturebank, een WerkenBij-bank en agenda. Gericht op innovatie, trends en toekomst.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden landbouw , lnv , tuinbouw , veevoer , nevedi , toekomst , dashboard , acties , richting en nieuws geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!