Illustratie van:
8

International 383 - Licht en bouwjaar en kenteken

Beste,
ik ben momenteel een 383 aan het opknappen van onze vrijwilligersorganisatie. Nu vraag ik me af wat het bouwjaar is van nummer D010013D005970. Tevens wil ik graag weten welke buislampjes er in de verlichting op het spatbord horen: Breedtelicht voor, knipperlichten en achterlichten.
Misschien kan iemand me ook kort uitleggen waaraan moet worden voldaan om een kenteken te kunnen krijgen? De taal op de RDW site is niet erg makkelijk te lezen.
Ik hoor het graag! Alvast bedankt voor uw hulp!

Deel dit topic

Reacties

+1
Bouwjaar is 1974
+2
Mooi, wordt er weer eentje gered. Prima tractor voor jullie toepassing. Succes!
Je chassis nr. klopt niet. Er zou na de 010013 in 't eerste stuk een D moeten staan, is geen 0. Zó dus: D010013 D001000 - D010013 D008993. Bouwjaar is idd 1974 zoals hierboven gemeld.
Lampjes weet ik zo niet, maar mogelijk vinden op: www.ihace.de of gewoon Fa. Kramp, Varsseveld bellen oid, of je lokale onderhoudswerkplaats. (Eventueel gegevens te vinden onder type 423; is in feite zelfde tractor).
Kenteken is alleen papieren kwestie. Geen voertuigkeuring. Geen kenteken plaat. Kwestie van gegevens invullen op RDW en je krijgt kentekenkaartje opgestuurd.
+1
@Marcus wat wat je van de rdw zegt klopt niet, als er geen Nederlands kenteken bij zit moet die trekker technisch gekeurd worden door iemand van de rdw
+1
@john deere 4755 Behalve als er al een buitenlands kenteken bij zit, dan moet je nog steeds langs bij het RDW, maar is het geen technische keuring. Enkel het controleren van het serienummer op de trekker en op de papieren.
+1
@bart-spies mijn 7710 had Duitse papieren, en was nog tuv gekeurd, maar moest toch gekeurd worden
+1
@Marcus vind ik zelf ook altijd wel een goed plan dat er weer een inter gered word/ bewaard blijft. 👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
Het zijn en blijven prachtige trekkers.
+1
@Marcus Bedankt voor de info zover! Ik had inderdaad een typefout gemaakt in het serienummer, zojuist aangepast.
Info over de lampjes is lastig te vinden, bedankt voor de tips. Ik ga ermee bezig.
Ik heb begrepen dat er inderdaad wel een keuring nodig is, omdat er geen verleden of papieren bekend zijn. Onze organisatie heeft deze tractor al meer dan 30 jaar. Als iemand nog tips heeft, dan hoor ik ze graag!
Bedankt voor alle reacties zover!
+1
@Renemal Buislampjes: 18 W voor de knippers (de bovenste) en 5 W voor de verlichting.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 383 en hebben de trefwoorden spatbord , kenteken , Opknappen , verlichting , taal , achterlichten , bouwjaar , rdw , licht en International geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0