Illustratie van:
4

International 533 - Bouten slecht van waterpomp

Hallo allemaal,
Mijn waterpomp van een International 533 heeft het begeven, deze lekt water.
Na het demonteren van de pomp bleek dat de bouten in een zeer slechte staat zijn, waarmee de pomp vastzit en wil deze graag ook vervangen.
Wie weet welke type bout is ( ong 85 mm lang ) en moeren.
Waar kan ik deze kopen??
Dank alvast voor de reacties

Deel dit topic

Reacties

Heb ze laatst bij een 453 ook allemaal vervangen. Zijn 5/16 UNC bouten en moeren. Groffe engelse draad dus. Lengtemaat weet ik zo even niet meer, die zul je even moeten omrekenen van mm’s naar inches. Met monteren goed in de kopervet smeren, dan rotten ze niet zomaar weer vast😉
+1
@RobVolvo geen koper vet maar keramisch vet gebruiken. Koper en aluminium geeft ook galvanische werking. Dan rotten ze weer weg of muurvast.
Bij de Case-dealer
Dank voor info

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 533 en hebben de trefwoorden water , lekt , waterpomp , pomp , vervangen , type , demonteren en International geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0