Minder vlees, eieren en zuivel eten? ‘Zeker vijf keer per week rood vlees, zonder bemoeienis van wie ook’

Een plantaardiger voedingspatroon kan het risico verlagen op hart- en vaatziekten, diabetes en kanker en is bovendien beter voor het milieu. Bent u hier al lang mee bezig? Wat laat u met liefde staan? Of vindt u het allemaal maar onzin en houdt u dolgraag vast aan uw dagelijkse stukje vlees? Dat vroegen we onze lezers in de dagelijkse rubriek de Kwestie. Hier een selectie van hun reacties.
 Minder vlees, eieren en zuivel eten? ‘Zeker vijf keer per week rood vlees, zonder bemoeienis van wie ook’ (ad.nl)

Een plantaardiger voedingspatroon kan het risico verlagen op hart- en vaatziekten, diabetes en kanker en is bovendien beter voor het milieu. Bent u hier al lang mee bezig? Wat laat u met liefde staan? Of vindt u het allemaal maar onzin en houdt u dolgraag vast aan uw dagelijkse stukje vlees? Dat vroegen we onze lezers in de dagelijkse rubriek de Kwestie. Hier een selectie van hun reacties.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden onzin , vlees , milieu , eieren , zuivel , diabetes en hart- en vaatziekten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!