Paard dood en automobilist zwaargewond na botsing met trein

Op een spoorwegovergang in Boxtel is een losgeschoten paardentrailer donderdagavond door een trein geraakt. De bestuurder van de auto is daarbij zwaargewond geraakt. Een van de twee paarden in de trailer is overleden.
De auto met de paardentrailer stak over op een spoorwegovergang bij de Boxtelse wijk Tongeren. De paardentrailer schoot plots los midden op de spoorwegovergang. De bestuurder stapte uit de auto en probeerde de paarden uit de trailer te krijgen, maar op dat moment werd de trailer geraakt door een trein. De man raakte zwaargewond. Een van de twee paarden is ter plaatse overleden. Het andere paard is ongedeerd gebleven omdat dat paard tijdig uit de trailer kon komen.Trein nog op het spoorDe trein die de trailer raakte staat rond kwart over zeven 's avonds nog op het spoor. De reizigers zitten nog in de trein. Volgens de NS is het spoor tot zeker kwart voor elf 's avonds dicht.

Na het natte weer van de afgelopen tijd heeft Koning Winter deze week zijn intrede gedaan. In Gelderland viel de eerste sneeuw en de komende nachten kan het een graad of 4 à 5 gaan vriezen. Moet je je tuinplanten nu inpakken? Nog niet, zegt kenner Egbert Veldhuis.
 Auto met paardentrailer geramd door trein in Boxtel, bestuurder gewond (ed.nl)

TILBURG/BOXTEL - Een automobilist raakte donderdag gewond bij een aanrijding door een trein. Achter het voertuig hing ook nog een paardentrailer, ook die werd geraakt. De komenden uren rijden er geen treinen.

 Paard dood en automobilist zwaargewond na botsing met trein (omroepbrabant.nl)

Op een spoorwegovergang in Boxtel is een losgeschoten paardentrailer donderdagavond door een trein geraakt. De bestuurder van de auto is daarbij zwaargewond geraakt. Een van de twee paarden in de trailer is overleden. De auto met de paardentrailer stak over op een spoorwegovergang bij de Boxtelse wijk Tongeren. De paardentrailer schoot plots los midden op de spoorwegovergang. De bestuurder stapte uit de auto en probeerde de paarden uit de trailer te krijgen, maar op dat moment werd de trailer geraakt door een trein. De man raakte zwaargewond. Een van de twee paarden is ter plaatse overleden. Het andere paard is ongedeerd gebleven omdat dat paard tijdig uit de trailer kon komen.Trein nog op het spoorDe trein die de trailer raakte staat rond kwart over zeven 's avonds nog op het spoor. De reizigers zitten nog in de trein. Volgens de NS is het spoor tot zeker kwart voor elf 's avonds dicht.

 Wat doe je met je planten bij nachtvorst? (gld.nl)

Na het natte weer van de afgelopen tijd heeft Koning Winter deze week zijn intrede gedaan. In Gelderland viel de eerste sneeuw en de komende nachten kan het een graad of 4 à 5 gaan vriezen. Moet je je tuinplanten nu inpakken? Nog niet, zegt kenner Egbert Veldhuis.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden sneeuw , winter , auto , paarden , paard , gelderland , man , overleden , trailer en weer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!