Vopak en IHI zetten eerste stap in samenwerking op vlak van ammoniak

Vopak en IHI hebben een principeovereenkomst getekend voor de ontwikkeling van ammoniakterminals in Japan. Dit maakte Vopak dinsdagochtend bekend.
 Vopak en IHI zetten eerste stap in samenwerking op vlak van ammoniak (beurs.nl)

(ABM FN-Dow Jones) Vopak en IHI hebben een principeovereenkomst getekend voor de ontwikkeling van ammoniakterminals in Japan. Dit maakte Vopak dinsdagochtend bekend. Ammoniak is een onderdeel van het proces naar uitstootreductie van koolstof. Het Japanse IHI werkt momenteel aan technologie om dit mogelijk te maken. Opslag is een onderdeel daarvan. IHI heeft circa 70 procent van alle ammoniakterminals in Japan gebouwd. Vopak heeft al circa 20 jaar ervaring met de opslag van ammoniak.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden ammoniak en japan geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!