Agritechnica 2023: Boerenspaakwielbemester van Duport

De PTW 3000 Farmerline is de nieuwe telg in de spaakwielbemesterfamilie van Duport. Een instapmodel, zegt Duport. Er kan iets meer dan 3.000 liter in de tank en worden gekozen voor een werkbreedte van 6, 8 of 9 meter. De doseerpomp heeft een capaciteit van 380 liter per minuut.  
Het bericht Agritechnica 2023: Boerenspaakwielbemester van Duport verscheen eerst op Veehouderij Techniek.
 Agritechnica 2023: Boerenspaakwielbemester van Duport (mechaman.nl)

De PTW 3000 Farmerline is de nieuwe telg in de spaakwielbemesterfamilie van Duport. Een instapmodel, zegt Duport. Er kan iets meer dan 3.000 liter in de tank en worden gekozen voor een werkbreedte van 6, 8 of 9 meter. De doseerpomp heeft een capaciteit van 380 liter per minuut.   Het bericht Agritechnica 2023: Boerenspaakwielbemester van Duport verscheen eerst op Veehouderij Techniek.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden duport , tank en agritechnica geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!