Shell dreigt Greenpeace met miljoenenclaim na klimaatprotest

LONDEN (ANP) - Shell is een rechtszaak gestart tegen Greenpeace en dreigt met een miljoenenclaim na de klimaatprotesten tegen een nieuw olieboorplatform begin dit jaar, meldt de milieuorganisatie. Het olie- en gasconcern eist volgens Greenpeace dat alle protesten tegen zijn infrastructuur op zee of in havens waar ook ter wereld voor altijd worden gestaakt, anders volgt een schadevergoedingsclaim van 8,6 miljoen dollar.
 Shell dreigt Greenpeace met miljoenenclaim na klimaatprotest (nieuws.nl)

LONDEN (ANP) - Shell is een rechtszaak gestart tegen Greenpeace en dreigt met een miljoenenclaim na de klimaatprotesten tegen een nieuw olieboorplatform begin dit jaar, meldt de milieuorganisatie. Het olie- en gasconcern eist volgens Greenpeace dat alle protesten tegen zijn infrastructuur op zee of in havens waar ook ter wereld voor altijd worden gestaakt, anders volgt een schadevergoedingsclaim van 8,6 miljoen dollar. Het bericht Shell dreigt Greenpeace met miljoenenclaim na klimaatprotest verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden shell , londen , nieuws en nieuw geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!