Zorglijke besmettingen met nieuw type blauwtong bij schapen en rundvee

Aanleiding Sinds begin september 2023 is er Blauwtong bij een aantal bedrijven in Midden Nederland. De snelheid en de heftigheid waarmee blauwtong om zich heen grijpt in Nederland is enorm. De GD denkt dat het virus zich over heel Nederland verspreidt. De situatie in de...
Het bericht Zorglijke besmettingen met nieuw type blauwtong bij schapen en rundvee verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.
 Zorglijke besmettingen met nieuw type blauwtong bij schapen en rundvee (nmv.nu)

Aanleiding Sinds begin september 2023 is er Blauwtong bij een aantal bedrijven in Midden Nederland. De snelheid en de heftigheid waarmee blauwtong om zich heen grijpt in Nederland is enorm. De GD denkt dat het virus zich over heel Nederland verspreidt. De situatie in de... Het bericht Zorglijke besmettingen met nieuw type blauwtong bij schapen en rundvee verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden schapen , blauwtong , virus , melkveehouders , rundvee , type , snelheid , nederland en nieuw geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!