Illustratie van:
2

Terex TL 100 - Ervaringen met zware kuilhapper

Hoi,
Omdat wij alles in balen persen en onze huidige pelikaan bak begint te verslijten. Zijn wij aan het kijken naar een balen knipper. Prodig maakt een mooie kuilhapper balen knipper welke de folie vast houd. Nou worden deze alleen in 1,8 en 2,2 breete gemaakt. De 1,8 weegt 820kg en de 2,2 weegt 920kg. Nou vroeg ik me af of er mensen zijn met ook een tl100 loader die dat gewicht plus een najaars baal van 1000kg heffen? En of dit een beetje fatsoenlijk kan. 2,2 breed is natuurlijk makkelijker langs de silo muren aangezien de loader 2 meter breed is. Ik kan nergens op internet de diagram vinden met de kieplasten.

Deel dit topic

Reacties

+1
Voor de torion hadden wij een TL80, met een Flingk 1420khxl van 1000kg leeg gewicht, met 800kg maïs erin wel een flinke kluif maar't ging wel.
Makkie. Kramer 950 pakt ze ook. Die is lichter dan een Terex 100.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Terex TL 100 en hebben de trefwoorden balen persen , persen , balen , gewicht , kuilhapper , folie , loader , internet , ervaringen en terex geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0