Illustratie van:
7

Fendt Dieselross - Fendt Dieselross type F

Ik heb een Fendt Dieselross ( tweecilinder , watergekoeld ) op het oog…maar het typeplaatje is weg en er zijn geen papieren aanwezig…Kan men aan de hand van het chassisnummer het type achterhalen ( F 17 , F 18 , F24 … ? ) Kan iemand mij helpen aub? Bedankt op voorhand..

Deel dit topic

Reacties

Misschien heb je hier al wat aan?
fahrzeugseiten.de/Traktoren/Fendt/…
Beste Kramer , bedankt voor uw reactie , maar ik zoek iets waar ik de chassisnummers van de verschillende types kan terugvinden.
@Bmp510 typ het type nummer eens in hier dan kunnen we kijken welk type het is
@Fendt926Driver Het chassisnummer vd Fendt Dieselross is 33-3776
+1
Quote Reactie van @Bmp510:
Dieselross is 33-3776

Dat zou een F20 H6 zijn
@Fendt926Driver , als je dan kijkt naar de tractordata van zo’n F 20 H6 , zou dat een 1 cilinder zijn , en die van mij is uitgerust met een 2cilinder MWM…
In onderstaande link de serienummerlijst van de fendt types voor 1968. De lijst is wel verre van compleet.
agric-old.fr/Dfendt/Html-2/…

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Dieselross en hebben de trefwoorden fendt , dieselross , type , chassisnummer en papieren geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0