Lely Exos: gras à la carte

Lely uit Maassluis (ZH.) heeft voor het eerst de Exos laten zien. De robot oogst autonoom vers gras, rijdt het naar huis en doseert het zelfstandig voor het voerhek. Na een lange testperiode komt de machine in 2024 mondjesmaat beschikbaar voor verkoop.
Het bericht Lely Exos: gras à la carte verscheen eerst op Veehouderij Techniek.
 Lely Exos: gras à la carte (mechaman.nl)

Lely uit Maassluis (ZH.) heeft voor het eerst de Exos laten zien. De robot oogst autonoom vers gras, rijdt het naar huis en doseert het zelfstandig voor het voerhek. Na een lange testperiode komt de machine in 2024 mondjesmaat beschikbaar voor verkoop. Het bericht Lely Exos: gras à la carte verscheen eerst op Veehouderij Techniek.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden gras , lely , verkoop , oogst , voerhek , robot , machine , autonoom , vers gras en zelfstandig geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!