Japan wil wereldwijd systeem voor aanleg gasvoorraden

TOKIO (ANP) - De Japanse regering wil een voorstel doen bij het Internationaal Energie Agentschap (IEA) voor een wereldwijd systeem voor de aanleg van gasvoorraden. Dat zeggen ingewijden bij de Japanse overheid tegen persbureau Bloomberg. De landen van het IEA hebben al strategische voorraden aan olie en daar zou een vergelijkbaar systeem voor aardgas bij moeten komen, aldus Tokio.
Het bericht Japan wil wereldwijd systeem voor aanleg gasvoorraden verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nijmegen heeft zondagavond traditiegetrouw deelnemers van de Vierdaagse verwelkomd met een vuurwerkshow. Het 12 minuten durende vuurwerkspektakel vond plaats aan de Waal in Vlammen.
 Japan wil wereldwijd systeem voor aanleg gasvoorraden (nieuws.nl)

TOKIO (ANP) - De Japanse regering wil een voorstel doen bij het Internationaal Energie Agentschap (IEA) voor een wereldwijd systeem voor de aanleg van gasvoorraden. Dat zeggen ingewijden bij de Japanse overheid tegen persbureau Bloomberg. De landen van het IEA hebben al strategische voorraden aan olie en daar zou een vergelijkbaar systeem voor aardgas bij moeten komen, aldus Tokio. Het bericht Japan wil wereldwijd systeem voor aanleg gasvoorraden verscheen eerst op Nieuws.nl.

 Video | Nijmegen trapt Vierdaagse af met spectaculaire vuurwerkshow (nu.nl)

Nijmegen heeft zondagavond traditiegetrouw deelnemers van de Vierdaagse verwelkomd met een vuurwerkshow. Het 12 minuten durende vuurwerkspektakel vond plaats aan de Waal in Vlammen.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden olie , energie , overheid , tokio , japan en nieuws geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!