Machinefuncties voorselecteren op nieuwe bediening van Krone

Machinebouwer Krone komt met een nieuw type PreSelect machinebediening. In eerste instantie is de PreSelect beschikbaar voor de EasyCut triple-maaiers. Alle hydraulische functies kunnen worden voorgeselecteerd en worden uitgevoerd door bediening van de hydraulische ventielen van de trekker.
Het bericht Machinefuncties voorselecteren op nieuwe bediening van Krone verscheen eerst op Veehouderij Techniek.
 Machinefuncties voorselecteren op nieuwe bediening van Krone (mechaman.nl)

Machinebouwer Krone komt met een nieuw type PreSelect machinebediening. In eerste instantie is de PreSelect beschikbaar voor de EasyCut triple-maaiers. Alle hydraulische functies kunnen worden voorgeselecteerd en worden uitgevoerd door bediening van de hydraulische ventielen van de trekker. Het bericht Machinefuncties voorselecteren op nieuwe bediening van Krone verscheen eerst op Veehouderij Techniek.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden trekker , krone , easycut , bediening , ventielen , type , hydraulische en nieuw geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!