Minder bijlagen nodig voor BAR Bedrijfslevenregeling

De Brexit Adjustment Reserve (BAR) Bedrijfslevenregeling wijzigt. Zo wordt het voor meer ondernemers eenvoudiger om een aanvraag in te dienen. De minister van Economische Zaken en Klimaat (EZK) moet nog officieel akkoord gaan met deze wijziging. We verwachten dat dit volgende week gebeurt, maar niet voor de sluitingsdatum van de Tegemoetkoming nog te maken kosten, op 13 januari 2023 17.00 uur.

Update: de minister heeft de aanpassing ondertekend. De regelwijziging is op 17 januari gepubliceerd in de Staatscourant.
 Minder bijlagen nodig voor BAR Bedrijfslevenregeling (rvo.nl)

De Brexit Adjustment Reserve (BAR) Bedrijfslevenregeling wijzigt. Zo wordt het voor meer ondernemers eenvoudiger om een aanvraag in te dienen. De minister van Economische Zaken en Klimaat (EZK) moet nog officieel akkoord gaan met deze wijziging. We verwachten dat dit volgende week gebeurt, maar niet voor de sluitingsdatum van de Tegemoetkoming nog te maken kosten, op 13 januari 2023 17.00 uur. Update: de minister heeft de aanpassing ondertekend. De regelwijziging is op 17 januari gepubliceerd in de Staatscourant.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden brexit , klimaat en Kosten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!