Roomijs straks uit lab in plaats van koe? ’Dna-technologie ligt gevoelig’
WAGENINGEN - Als het aan Unilever ligt eten we straks ook ijs uit het lab waar geen koe aan te pas komt, gemaakt met precisiefermentatie. En in de strijd tegen klimaatverandering wil de multinational dat we ons ijs warmer gaan koelen.Roomijs straks uit lab in plaats van koe? ’Dna-technologie ligt gevoelig’ (telegraaf.nl) |
De beste boeren staan aan wal
Hebben de trefwoorden ijs , melk , koe , energie , klimaatverandering , eiwit , stikstof , eten , koelen en unilever geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!
Reacties
Maar voor menselijke consumptie mag dit wel.
De wereld op z'n kop