Marokkaanse seizoensarbeiders voor de aardbeienpluk geraken niet meer in Spanje

Marokko heeft het lucht- en zeeverkeer met Spanje opgeschort om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dat is een harde klap voor de zachtfruitteelt in de zuidelijke Spaanse provincie Huelva want door die maatregel kunnen er geen Marokkaanse seizoensarbeidsters het land meer in.
Voor de maand…
 Marokkaanse seizoensarbeiders voor de aardbeienpluk geraken niet meer in Spanje (groentennieuws.nl)

Marokko heeft het lucht- en zeeverkeer met Spanje opgeschort om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dat is een harde klap voor de zachtfruitteelt in de zuidelijke Spaanse provincie Huelva want door die maatregel kunnen er geen Marokkaanse seizoensarbeidsters het land meer in. Voor de maand…

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden marokko , spanje en coronavirus geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!