Gestrande EV’s mobiel opladen met Ctek Ecube EV emergency

Gebeurt nog best vaak: auto's die stilvallen door... een lege tank! Dus afslepen en/of wat brandstof in de tank gooien. Wat als een EV met een 'lege tank' stil komt te staan? Afslepen kan vaak niet anders dan op een oprijwagen. Stroom halen in een jerrycan zit er domweg niet in. Het Zweedse CTEK ontwikkelde een oplossing en Rocar-Tech Garage Equipment heeft de primeur op Auto Prof - AMT Live. Hoe zit dit?

Reacties

Grasbaal
Een gouden idee, afslepen door sleepdienst is veel te duur. Een ander goed idee is het stroom delen met andere EV auto's die in de buurt zijn. Even de stroomkabel een kwartiertje aan elkaar zodat je weer bij een laadstation kunt komen.
Tinus
@Grasbaal De Rivian R1S heeft dat 😏

EVFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op EVFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over electrische auto's, plug-in hybrides en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
28