Bergers in Drenthe en Groningen vrezen brand in elektrische auto's (en dompelen de voertuigen compleet onder in een blusbak)

Bergingsbedrijven in het Noorden gaan dit jaar een nieuwe methode invoeren om brandende elektrische voertuigen te blussen.

Reacties

+1
Grasbaal
Bij gebruik waterbak dan is in alle gevallen de auto total los. Zullen de verzekeringen niet blij mee zijn. Of anders gezegd de premies voor EV auto's direct niet goedkoper.
Tinus
@Grasbaal Ik denk dat dit zo'n simpele, brute methode is omdat er nog niet in andere middelen is geïnvesteerd. Er schijnen wel middelen te zijn waarmee de li-onbatterijen geblust kunnen worden. Lijkt me ook handzamer dan zo'n bak.

verbrandingsmotor.nl/moderne-li-ionbatterij-vraagt…

Ons forum kan jouw hulp goed gebruiken!

Op EVFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over elektrische auto's, plug-in hybrides en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische EV fansite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0