World of eMobility

undefined, Vijfhuizen

11 november 2021

Bekijk de website

Beschrijving World of eMobility Vijfhuizen

World of eMobility is hét nieuwe B2B & B2C evenement voor de gehele eMobility industrie. Particulieren en zakelijke bezoekers kunnen zich hier uitgebreid laten informeren en inspireren.

OP NAAR EEN ‘ELEKTRISCHE’ TOEKOMST

De mobiliteit en de manier waarop we mensen en spullen vervoeren is in transitie en verandert in een hoog tempo. Dat de toekomst ‘elektrisch’ is, dat moge duidelijk zijn. Maar hoe dat gaat gebeuren, en hoe snel, dat is nog niet helemaal duidelijk. Daarom hebben consumenten, bedrijven en overheden veel vragen over elektrisch rijden, het overheidsbeleid, elektrische mobiliteitsproducten en aanverwante producten en diensten. Op World of eMobility willen wij antwoord geven op veel van dit soort vragen.

VOLOP INFORMATIE & INSPIRATIE

Op een steenworp afstand van Schiphol, maar in een groene omgeving, creëren wij een inspirerend evenement voor iedereen die in de e-mobiliteit actief is. De bezoekers kunnen zich verheugen op een uitgelezen mix van lezingen, seminars en infotainment in combinatie met de beste innovatieve, toekomstige en bestaande e-brands en producten.

BRUISENDE ONTMOETINGSPLEK
Met kernwaarden als innovatie en design is World of eMobility ook een plek voor co-creatie. Wij zijn ervan overtuigd dat co-creatie, het delen van kennis en het bundelen van krachten uiteindelijk zal leiden tot een versneld en duurzaam e-klimaat.

Op World of eMobility brengen wij geselecteerde startups, scale-ups, commerciële merken en bedrijven uit verschillende branches bijeen. Zo brengen we ze in contact met nieuwe relaties, investeerders, zakelijke en particuliere klanten en natuurlijk ook pers. World of eMobility is de bruisende ontmoetingsplek worden voor iedereen die met e-mobiliteit te maken heeft.

Toegevoegd door
« Terug naar de agenda