Wie kent er Corena Oil H-68 van SHELL en voor wat kan ik die olie gebruiken?

Heb hier een paar vaten staan van SHELL Corena H- 68 die mijn vader als verkoper van landbouwmachines verkocht. Echter weet ik niet goed voor welke specifieke doeleinden die gebruikt werden. Men zei dat dit een hoge temperatuur olie is die bij compressoren werd gebruikt. Ik heb echter geen weet dat hij die voor deze doeleinden verkocht. Dus mocht iemand zijn die dit kent, laat het me weten. Ik ga ze verkopen en heb een 7 vaten staan van 25 liter, samen met een grote hoeveel wit en rood vet.

Deel dit topic

Reacties

basia
Via Google kom ik ook op dat het olie is voor zuiger-compressoren en voor druppelsmering van schotten-compressoren . Het zou dus ook voor vacuumpompen geschikt zijn denk ik

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden olie , temperatuur , landbouwmachines , wit en shell geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0