Te koop: Fordson super major 1962

De tractor werkte bijna perfect (enkel soms problemen met de ontkoppeling) vooraleer hij daar vele jaren geleden is gestrand door de al vele jaren gepensioneerde eigenaar.
Nog niet uitgetest of de motor los is. Is een speciale uitvoering naar Bull omgebouwd in België (zonder attest maar wel met de papieren). De laadbak is ongeveer een 1,5 m breed.

Kan op zaterdag worden bezichtigd te 8851 Koolskamp. Hoe vlugger, hoe liever 😄 want het zou blijkbaar zonde zijn aan de vele clicks op Marketplace (3325 op 1 dag) moest dit stukje geschiedenis op de schroothoop verdwijnen.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

redeagle14
@bart-bailliere dat is geen gewone super major. Er ligt een 4 cil D-truck motor in. Niet de 592E motor. Het is een industrie machine en geen landbouw.
bart-bailliere
Beste,
Jij kent er veel van. Is de tractor dan minder waard als hij voor de industrie is gemaakt ipv voor de landbouw?
Ik verkoop dit voor de eigenaar en ken er zelf niet veel van.
Alvast bedankt voor je reactie!
Mvg
Bart
redeagle14
@bart-bailliere hij is omgebouwd tot loader en dat moet net iemand passen die hem weer terug wil bouwen naar landbouw trekker. Dat maakt voor de motor niet uit. Het is alleen niet origineel.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden super , perfect , super major , tractor , motor , fordson , belgië en fordson super major geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0