Zelf een balen prikker maken

Ik heb een opzet stuk voor mn voorlader. Zou het mogelijk zijn om hier balenprikkers in te maken? Bv door een simpele constructie dat je ze zeg maar om de balk heen kan schuiven.. of in deze balk gaten boren en ze er aan vast monteren? Wel zo dat je ze er ook af kan halen…

Of denk ik te simpel en kan ik beter gewoon een kant en klare balenprikker kopen voor op mn frontlader..

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

+1
Lode103s
Als je een vorkenbord hebt kan je daarvoor ook 2 stropinnen kopen die op een vorkenbord passen
MaxxuM4ever
Bij de pennen zitten dacht ik bussen waar je ze in vast kunt trekken met een moer. Dus in deze koker met een gatenzaag ff gaten zagen waar de bussen mooi in vallen met de voorkant vlak en dan ff af lassen. Van een paar andere profielen ff een rekje maken zodat een 2e en wellicht 3e baal een beetje steun hebben. Mooi projectje.
JoramH
joma-tech.de/Ballengabel-Ballentransportgabel-Euro…

voor 190 euro ex btw heb je een nieuwe. ex verzendkosten. Daar kun je weinig onderdelen en tijd aan spenderen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden voorlader , balen , schuiven , kopen en boren geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0