Goede trekker? Informatie aankoop

Hallo allemaal, ik heb interesse in een fendt farmer 309c. Ik las op internet dat deze trekkers niet heel goed zijn ivm slechte koppeling. De trekker heeft 13000 uur gelopen en schijnt in goede technische staat te zijn. Hij beschikt over Duitse papieren en is in Duitsland geregistreerd.
Wat denken jullie dat deze ongeveer waard is?
(Zie foto’s)

Deel dit topic

Reacties

job-hoevers
Hierbij de foto’s. Ohja, waar staat de C voor?

(klik om te vergroten)

.

(klik om te vergroten)

.

(klik om te vergroten)

.

(klik om te vergroten)

.

(klik om te vergroten)

.
Fendt926Driver
Dit is een ietsvergelijkbare..

tractors-and-machinery.nl/item/709745/…
Fendt926Driver
En ik zit niet helemaal precies in die types.
Maar de koppelings problemen waren volgens mij bij de ci modellen. En niet met de c modellen
fordt5110
@Fendt926Driver koppelingsproblemen zijn hetzelfde van de c en de ci. De ci is iets nieuwer, maar de basis is hetzelfde
roscho
Een 309 van '99 is nu 24 jaar oud. De waarde zou in mijn opinie niet boven de 12.000 tot 13.000 mogen liggen. Maar het is een zeer courante trekker waar veel vraag naar is.
Ik heb er eens een in een veiling bekeken. Die bleek (minimaal) een lekke koppakking te hebben (te weinig koelvloeistof en oliepeil veel te hoog). Ingezet voor 9.000 en gedurende de veiling liep de prijs op tot bijna 20.000, ongerepareerd en zonder garantie. Met veilingkosten, btw en reparatie zou die maar zo 25000 kosten. Hij zag er slechter uit dan die waar jij naar kijkt. Kortom: het is maar wat de gek ervoor geeft en er zijn voor deze trekkers een hoop "gekken".
job-hoevers
Top! En qua onderdelen is er ook nog veel te vinden ? Eventueel van andere types wat op deze trekker past?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden trekker , duitsland , fendt , koppeling , trekkers , internet , papieren , aankoop en fendt farmer geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0