Experts vegen vloer aan met bewering Timmermans dat storm Poly door klimaatverandering komt: ’Onzin’

BRUSSEL/AMSTERDAM - Eurocommissaris Frans Timmermans heeft, tijdens een persconferentie over zijn nieuwe groene plannen, een link gelegd tussen storm Poly en klimaatverandering. Onzin, zeggen deskundigen.

Quote:
Pak ’m beet een uur na bevestiging van het droevige nieuws door de politie heeft Timmermans in Brussel zijn medeleven geuit aan nabestaanden van de 51-jarige vrouw die om het leven is gekomen tijdens storm Poly. „Het heeft allemaal te maken met klimaatverandering”, wist het EU-zwaargewicht te melden. „Als we voorbeelden willen van hoe dringend het is, hoeven we slechts naar buiten te kijken.”

Meeer: telegraaf.nl/nieuws/1700053642/…
 VIDEO. Timmerfrans spant dode door storm Poly voor eigen klimaatkarretje in persconferentie (geenstijl.nl)

Dit moesten we even zien om het te geloven

Grasbaal

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

+4
Melkboer16
Letterlijk, lijkenpikkerij van Der Frans.
Deed hij ook al in de toespraak bij de ramp met de MH17, toen beweerde hij doodleuk dat de inzittenden elkaar luttele seconden aan hadden gekeken en tegen elkaar gesproken hadden! Hoe zielig maar die slachtoffers waren bij de inslag van de raket op slag dood door het wegvallen van de luchtdruk.
Misbruik maken van de nabestaanden en dat is dan euro-commissaris, 😩
+1
Grasbaal
Deze zomerstorm staat op nr 7 in de zomerstormen geteld vanaf 1970...

(klik om te vergroten)

+3
Marco de 1ste
Bij kop en kont pakken opsodemieteren met zulke gasten die over doden hun klimaatgedram willen ondersteunen. Walgelijke vent die Timmermans, die ook onze derogatie in de kliko gegooid heeft.
« Terug naar discussielijst

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden timmermans , onzin , klimaatverandering , politie , brussel , vrouw , storm , vegen , nieuws en vloer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!