Tesla owners club NL in actie voor de kinderen van onze kinderen!

Geert Grooteplein Zuid 18, Nijmegen

5 april 2020

Bekijk de website

Beschrijving Tesla owners club NL in actie voor de kinderen van onze kinderen! Nijmegen

Op 5 april 2020 heb jij als Tesla eigenaar een unieke kans om een steentje bij te dragen aan de toekomst. In Nijmegen organiseren we een zeer groot event voor de mensen van de toekomst! Dit doen we bij het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis, daar waar de zorg wordt geleverd voor de kinderen van onze kinderen. Zij vormen immers de toekomst en daar komen we voor in actie!

Het wordt een bijzondere dag... een dag waar je zeker deelgenoot van wilt zijn. Wil jij graag een steentje bijdragen aan dit geweldige moment? Voel je je geroepen om onze toekomst een kans te geven en ben je nieuwsgierig naar wat er gaat komen? Laat dat dan nu al weten door alvast in te schrijven als vrijwilliger in de voorbereiding door je aan te melden voor dit evenement.

We houden je dan op de hoogte, je kunt je vragen stellen en we zorgen ervoor dat je een belangrijk onderdeel wordt van dit speciale moment in 2020. Om hiervoor in te schrijven hoef je geen Tesla Owners Club lid te zijn (maar we vinden het natuurlijk niet erg als je dat wel al bent ;-)).

Verwacht iets groots, moois en zeer elektrisch waar jij een rol in kunt spelen. Op 5 april 2020 kun jij écht het verschil maken, doe je mee?

Toegevoegd door
« Terug naar de agenda