Masters voor Haco lichtreclame

Met zes nieuwe Renault Masters heeft Haco Lichtreklame BV haar wagenpark deels vernieuwd. De Renault Masters van het type L2H3 zijn volledig ingericht voor de montage en het onderhoud aan lichtreclames. De bestelwagens werden geleverd door Renault-dealer Van Dijk Bedrijfswagens met vestigingen in Culemborg, Utrecht en Woerden.

Waar dan ook in Nederland kan men reclameproducten van Haco tegenkomen. Het bedrijf is actief in onder meer de automotive, retail en bedrijfsreclame en is gevestigd in Nieuwegein, Alkmaar en Best. Haco heeft meer dan 50 medewerkers. Directeur Elroy Joosten: ?Voor ons is betrouwbaar transport van groot belang. De nieuwe bestelwagens zijn voor ons de derde generatie Renault Masters die we in gebruik hebben. Natuurlijk vergelijken we nog steeds, maar de Renault Master blijft gewoon een prettige bus, met goede stoelen en een uitstekend rijcomfort. Daarnaast zijn de Masters prijstechnisch interessant, zijn ze robuust uitgevoerd met side-bars en sterkere bumper achter. Voor het eerst hebben we onze bussen bovendien uitgevoerd met achteruitrijcamera?s. Het is belangrijk gereedschap voor ons. Van Dijk Utrecht begrijpt dat we met deze bussen ons werk doen. Ze denken mee, zijn actief en we kunnen op ieder moment voor onderhoud bij ze aankloppen, ook op zaterdag. Bij de keuze voor dit merk gaat het uiteindelijk om het totaalpakket dat Van Dijk Bedrijfswagens ons te bieden heeft.?

Van neon naar LED
Haco startte in 1973 in de binnenstad van Utrecht en specialiseerde zich direct in het produceren en monteren van lichtreclame. Ook regelen zij voor de opdrachtgever alle benodigde gemeentelijke vergunningen. Elroy Joosten: ?In die tijd was dat uitsluitend neonverlichting, iets wat we nog steeds doen, maar het merendeel van wat we leveren is LED. Voor het maken van neonverlichting hebben we echter nog steeds een moderne glasblazerij. De neonreclame wordt handmatig vervaardigd volgens de suspensiemethode, wat betekent dat het neonglas onder andere een krachtige en egale kleur heeft, spanningsvrij is en een lange levensduur heeft. Het vraagt om veel vakmanschap. Onlangs hebben we nog een restaurant helemaal in de sixties teruggebracht; dat soort opdrachten zijn voor ons de krenten in de pap. Reeds in 2005 stapten we voor een belangrijk deel over naar LED, daarmee waren we een van de eerste bedrijven. Vanaf die tijd zijn we steeds aan het innoveren. We streven daarbij naar steeds lager energieverbruik van onze lichtreclames en in het verlengde daarvan een steeds lagere CO2 footprint. Het vakmanschap dat nodig is voor neon hebben we feitelijk overgebracht naar LED. We gaan voor kwaliteit in alles wat we doen. Tegelijkertijd blijven we de mogelijkheden van lichtreclame steeds verder verkennen, zodat we altijd voorop blijven lopen.?

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0

TREFWOORDEN