Europese EVP zet herijking Natura 2000 op de agenda



Quote:
De Europese Volkspartij (EVP) heeft de herijking van de Natura 2000-gebieden opgenomen in het partijmanifest voor de Europese verkiezingen. Het voorstel is ingebracht door het CDA dat in Europa onderdeel is van de EVP-fractie.

Deel dit topic

Reacties

Twentsch Land
Het verlies van derogatie had kunnen worden voorkomen, als de Nederlandse regering jaren eerder in gesprek was gegaan met de Europese Commissie, stelt Koning-Hoeve. 'We hadden er eerder en strategischer mee aan de slag moeten gaan. De commissie bood al eerder hulp aan, maar dat is door opeenvolgende kabinetten niet goed opgepakt. Dat geldt ook voor de Kaderrichtlijn Water (KRW). Met onze buurlanden samen kunnen we veel meer bereiken.'

Zelfs als dit Chinees zou zijn is het nog duidelijk.
+2
Braboboer
@Twentsch Land

Aldus het CDA die op Rutte 2 na continu in het kabinet heeft gezeten.
+5
Kars
@Twentsch Land ze hebben helemaal niks voor de boeren gedaan. Ik durf me hand voor in het vuur te steken, dat ze hebben staan aanmoedigen om derogatie te verliezen. Al hun stikstof, nplg, natuur, woningbouw, klimaat, milieu plannen hebben baat bij minder veehouderij en vrijkomende grond.
+3
Twentsch Land
Dat clubje wat naar Brussel ging zogenaamd voor de derogatie hebben met een aan zekerheid grenzende zekerheid derogatie ingeleverd voor andere belangen.

@Kars

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's onderdeel , natura 2000 , europa , cda en verkiezingen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0