Illustratie van: Alex Miedema

Vlog van Mark


Quote:
Tijd om op te toeren naar Brussel om de genadeklap uit te delen🚜💪 Vergeet niet om je te Abonneren op dit kanaal! Daarnaast wordt het op prijs gesteld om t...
 
-HgrgiI7D

Deel dit topic

Reacties

+1
hans1980
П??👍
+4
vannorden1993
De beste vlog tot nu toe👍
Gewoon goed van begin tot einde
Erik1979.
@Erik1979. Heel Europa schuift naar rechts. Veel rechtse kiezers stemmen niet. Als wij met alle boeren in Europa reclame maken voor de Europese verkiezingen en het voor elkaar krijgen dat 70tot 80% gaat stemmen dan is de kans groot dat de eu conservatiever wordt. Dat er meer vanuit het eigen land bepaald kan worden. En dat zaken als de green deal nieuw overwogen wordt. Dit kan de ondergang van de eu voorkomen. Een eu dat lijkt op de eeg is naar mijn mening de best mogelijke oplossing.
vannorden1993
@Erik1979.Absoluut!!!
Links begint al nerveus te worden!!
Begin juni is het moment voor de grootste protesten na de Tweede Wereldoorlog.
Ik hoop dat er honderduizenden boeren in Europa solidair gaan demonstreren voor een beter beleid!!!
Het Europese volk staat volledig achter de boeren. Ook zij worden financieel getroffen door de klimaat en milieumaatregelen.
Je zult gaan zien dat burgers zich aan gaan sluiten bij de demonstraties van de boeren.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's brussel en toeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN