Hertenkampen mogen tóch blijven door aanpassing dierenlijst



Quote:
Hertenkampen mogen blijven bestaan. De kampen werden eerder bedreigd omdat er een verbod op het houden van dam- en edelherten zou komen. Maar voor de dieren gaat een uitzondering gelden.

Deel dit topic

Reacties

+1
chris-van-hagen
Nu was er eindelijk een kans om de mestproductie in Nederland een beetje naar beneden te brengen en Piet komt met een uitzondering voor herten.
Sjongejongejongejonge.

Piet laat zich weer van de allerslechtste kant zien.
JappieJo
@chris-van-hagen herten melken geen optie?
+1
jan 10
Ik denk dat hier veel mensen terecht blij mee zijn,maar aan de andere kant geeft het weer duidelijk aan wat voor een zwalk beleid we hebben in dit land.Ik hoop dat de huidige knoeiers zo snel mogelijk worden vervangen door meer capabele en praktische bewindslieden.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's kampen , edelherten en dieren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN