De antidemocraten staan op

Er komen demonstraties tegen de uitslag van de verkiezingen, want Timmermans en cs ondersteunen de democratie alleen als de uitslag van de verkiezingen hen bevalt. Pas op: het kan een herhaling worden van de Maidanprotesten in Kiev. Timmermans wil oorlog.

telegraaf.nl/nieuws/259002349/…

Deel dit topic

Reacties

+14
labella
Ik heb bier en popcorn al klaar staan, ga zo meteen even genieten bij de tv met Khalid en Sophie. 😂
+5
Bekkink
Wie sluit nu wie uit?
+7
Bekkink
Meer of minder tuinkabouters??
arie.j
Dat demonstreren zie jij graag? Of wat is de zin van dit verzlnsel?
+1
weurding
@arie.j is geen verzinsel
Ook in Utrecht
parool.nl/verkiezingen/…
arie.j
Quote Reactie van @weurding:
@arie.j is geen verzinsel

Dan wil ik van jou weten waar je vandaan haalt dat Timmermans oorlog wil
weurding
@arie.j quote: Dat demonstreren zie jij graag? Of wat is de zin van dit verzlnsel?

demonstraties op zich, wat er in die kop van timmerfrans omgaat weet ik ook niet
telegraaf.nl/nieuws/259002349/…
arie.j
Quote Reactie van @weurding:
emonstraties op zich, wat er in die kop van timmerfrans omgaat weet ik ook niet

Maakt natuurlijk wel een wereld van verschil, een demonstratie houden of binnenlandse oorlog willen
weurding
@arie.j reageerde op jou, daar had je het over demonstraties, die oorlogen haalde je er later bij😏
arie.j
Quote Reactie van @weurding:
@arie.j reageerde op jou, daar had je het over demonstraties, die oorlogen haalde je er later bi

Nee, in de kop stond lees maar na, dat Timmermans oorlog wilde
+2
weurding
@arie.j ja klopt, maar ik reageerde op jouw stelling, lees maar na
Daarop maakte ik uit dat je het verhaal van demonstraties in twijfel trok, die waren er wel, oorlog zal timmermans niet willen, loopt ie niet hard genoeg voor😁
+1
@arie.j Dat heeft hij in Kiev ook gedaan, daar moest ook de democratisch gekozen regering weg, daarna oorlog in Oekraine en MH17 neergehaald.
arie.j
Quote Reactie van @Ян де веехоудер:
@arie.j Dat heeft hij in Kiev ook gedaan, daar moest ook de democratisch gekozen regering weg, daarna oorlog in Oekraine en MH17 neergehaald.

Vreselijk corrupte kliek was het daar, die graaide wat er te graaien was
En vervroegde verkiezingen is dan alleen maar heel democratisch
Dus hou daar maar over op, Je maakt jezelf zo tot datgene wat je de ander verwijt
Quote Reactie van @arie.j:
Vreselijk corrupte kliek was het daar, die graaide wat er te graaien was

En wie bepaalt dat dan? Ik ga hier niet lopen roepen dat het een goede regering was, maar het gaat mij wel om het principe. Er wordt ook altijd geroepen dat het in Hongarije zo slecht is met Orban, ook maar afzetten dan?

Quote Reactie van @arie.j:
En vervroegde verkiezingen is dan alleen maar heel democratisch

Mag de bevolking van een land dat dan zelf beslissen? Het principe van de democratische rechtstaat is dat je de corruptie in de eerste plaats aanpakt via de rechtspraak.
+1
pieta
@Ян де веехоудер Je moet er wel bij zeggen dat er in Oekraine eerst met overweldigende meerderheid besloten was om met Europa te willen samenwerken. Daar wou de president die gekozen werd ook voor gaan. Later trok ie onder druk van Rusland een ander plan. En toen kwamen de protesten.
@pieta Als je als inwoner het daar dan niet mee eens bent, stem je de regering bij de volgende verkiezingen gewoon weg. Zo werkt dat. Overigens: er zijn ook politici die met bergen leugens wegkomen, Rutte heeft in het verleden eens duizend euro beloofd aan elke Nederlander.
+2
pieta
@Ян де веехоудер Ho ho, zo ging dat niet.

In november 2013 brak er een golf van grootschalige protesten uit als reactie op het plotselinge besluit van president Janoekovytsj om de associatieovereenkomst tussen de Europese Unie en Oekraïne in heroverweging te nemen, terwijl in februari van dat jaar de Verchovna Rada (het Oekraïense parlement) met een overweldigende meerderheid voor een overeenkomst met de Europese Unie (EU) had gestemd.
arie.j
Quote Reactie van @Ян де веехоудер:
En wie bepaalt dat dan? Ik ga hier niet lopen roepen dat het een goede regering was, maar het gaat mij wel om het principe. Er wordt ook altijd geroepen dat het in Hongarije zo slecht is met Orban, ook maar afzetten dan?

Er is niemand afgezet
Maar die miljardair is zijn centen richting Poetin nagevlucht
En rechters die niet corrupt zijn moeten er eerst zijn voordat je er naar toe kunt
Verdiep je er eens echt in , want je mening is te dwaas om los te lopen
Dit was 2014
tijd.be/dossier/europareeks/…
@arie.j Het artikel kan ik helaas niet lezen. En hij is wel afgezet:

ad.nl/buitenland/…

Jij doet voorkomen alsof de hele bevolking unaniem voor toetreding tot de EU was, dat is absoluut niet waar.

De toenmalige president is afgezet en is het nu dan beter in Oekraine? Een hele generatie wordt opgeofferd. Finlandisering was misschien zo gek nog niet geweest voor de Oekraiense bevolking. Maar feit blijft wel dat we nooit zullen weten wat er gebeurd zou zijn als de president niet was afgezet.

De rechterlijke macht is in Nederland hoofdzakelijk op de hand van D66, dus wellicht dat we eerst eens naar onszelf moeten kijken.
@arie.j Ik was vergeten de link erbij te zetten, staat er nu bij.
+2
Nevergiveup
Wat een slechte verliezers zijn het toch met Timmerfrans voorop ....
Nevergiveup

(klik om te vergroten)

+3
BertK
Praktisch een kwart van Nederlamd heeft PVV gestemd, is daarmee anderhalf keer zo groot als nr 2. Wilders passeren is de kiezer negeren. Hoezo de Nederlanderse burger op één?
chris-van-hagen
Timmermans begint te ijlen
Beetje zuurstof extra via kapje
Nevergiveup
@chris-van-hagen Timmerfrans gooit het hele land plat met protesten die hij zelf organiseerd , campagne begint pas hoorde ik net ....

Mooi man 🤯💩
Spuit11
@chris-van-hagen Dat kapje is hem ontnomen door een echtpaar wat elkaar een laatste knuffel gaf op 10 km hoogte. Dat dit uitschot überhaupt een podium krijgt is beschamend.
Kars
@Vdejong dat is al jaren bij mij bekend, dat veel allochtonen nederlanders die hier al jaren wonen ook helemaal klaar zijn met die massaimmigratie
frank post
@Vdejong ik weet niet hoor, die jonge gast die zegt: “ik ben tegen alle linkse hobby’s” is of briljant of hij krijgt er 25 euro voor
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Vdejong:
Verbazend

Is satire joh!
Vdejong
@kanniewaarzijn heb wat filmpjes op youtube gekeken over de verkiezingsuitslag en ik heb me verbaasd over het aantal mensen, met een andere etnische achtergrond, die, volgens eigen zeggen, toch PVV gestemd hebben,
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Vdejong:
heb wat filmpjes op youtube gekeken over de verkiezingsuitslag en ik heb me verbaasd over het aantal mensen, met een andere etnische achtergrond, die, volgens eigen zeggen, toch PVV gestemd hebben,

Zal best, maar dit filmpje is gewoon de gek steken met Wilders. De ondervraagde personen geven als reden allemaal punten waar Wilders mee schermt: vol=vol, ik voel me niet veilig, linkse hobbies. En let op de gezichten daarbij..
Vdejong
@kanniewaarzijn oh, dat hebben ze afgesproken zo door het land.
hans1980
@Ян де веехоудер
+10
George
Wat een akelig volk. Links is echt eng en accepteren hun verlies niet. Sneu volk.
+1
@George Eigenlijk doen ze nu dus hetzelfde als de aanhangers van Trump op 6 januari bij de inauguratie van Biden.
sorry

Noorderling
@sorry
Sharon Dijksma:
X ongeschikt.
+4
de Tank
Maak het niet groter dan het is, deze mensen hebben de behoefte om zich moreel beter te voelen, lekker laten gaan. Ieder verwerkt verlies op eigen manier. De enige die ik verbindende woorden heb horen spreken na de verkiezing is Wilders, de rest moet even bijkomen.
+1
Bennie Stevelink
Ik heb de indruk dat het niet de bedoeling is om de verkiezingsuitslag aan te vechten maar om gevoelens van teleurstelling met elkaar te delen.
Bij ons in de buurt is eens een ernstig verkeersongeval gebeurd met meerdere doden. Dezelfde dag kwamen familie en vrienden op de plaats van het ongeval bij elkaar om hun gevoelens met elkaar te delen. De reden van de demonstratie in Utrecht en Amsterdam moet hiermee vergeleken worden.

Niet meer betekenis geven dan het heeft.
Nevergiveup
@Bennie Stevelink Ik hoop het met U

(klik om te vergroten)

+3
Bennie Stevelink
@Nevergiveup Dat is inderdaad fout.
+1
Weidezicht
@Nevergiveup een palestijn die hier de bevolking komt vertellen hoe ze zich moeten verzetten tegen de machthebbers. Is er een reden dat hij hier is i.p.v. op zijn geboortegrond? Daar hebben bepaalde mensen ook gemeend wat tegen de regering te doen, daar is een en ander niet beter van geworden.
+3
@Weidezicht Je moet het gewoon zo zien: “Van de rivier tot de zee, Nederland koos voor de Pee Vee Vee.” 😂
Kars
@Weidezicht das goed brutaal. Je eigen puinhoop land vertrokken en hier de democratie ondermijnen. Ik snap meteen de pvv stemmers
demelkboer
@Nevergiveup het scheelt dat dat volk sowieso veel al niet werkt dus we gaan van zon staking niet veel merken
+2
HansBa
@demelkboer sterker nog , kan wel is een opluchting zijn als al die controlerende overbetaalde flauwekul baantjes stil liggen!
Limburgs boertje
Heerlijk de linkse ratten laten nu hun ware gezicht zien...
HansBa
@Limburgs boertje dat zag je direct al bij de reactie van timmerfrans en jetten op de verkiezingsuitslag! De ware aard kwam gelijk weer boven na een mildere toon in de campagne.
+8
hans1980
.

(klik om te vergroten)

+1
De ongewenste messias.

(klik om te vergroten)

sorry
'
+2
@weurding Ach ja, het is allemaal de schuld van de VVD, vooral niet de hand in eigen boezem steken en tot de conclusie komen dat het hele stikstof- en klimaatbeleid compleet bezopen is. Verder was Wilders echt de enige serieuze tegenkandidaat tegenover Timmermans en die hem aankon.
kanniewaarzijn
@Vdejong Zal best, maar dit filmpje is gewoon de gek steken met Wilders. De ondervraagde personen geven als reden allemaal punten van Geert Wilders (vol = vol, ik voel me niet veilig, Linkse hobbies). En let op de gezichten daarbij...
jpls
Blijf het een raar fenomeen vinden, minder dan 2% van de Nederlanders wil via demonstraties en acties de rest van Nederland hun wil opleggen, (o.a. zwarte pieten acties, klimaat acties, voetbal rellen), ik kan me niet herinneren dat er bij de vorige verkiezingen ooit demonstraties zijn geweest tegen een uitslag.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's timmermans en verkiezingen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
57
DEELNEMERS
25
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN