Van der Wal: nog vóór de zomer verder met stikstofwet met jaartal 2030



Quote:
Natuur- en stikstofminister Christianne van der Wal hoopt het wetsvoorstel om de doelstellingen van het stikstofbeleid naar voren te halen van 2035 naar 2030, nog voor het zomerreces in de ministerraad te behandelen. Coalitiegenoot CDA heeft weliswaar aangegeven het over dat jaartal te willen hebben, maar zolang dat niet is gebeurd, gaat Van der Wal gewoon verder.

Deel dit topic

Reacties

Twentsch Land
Van der Wal kondigt verder aan dat zij nog deze week de uitkomsten deelt van onderzoek naar onder meer het belasten van uitstoot. Zij ziet dat als alternatief voor het onteigenen van boeren of het intrekken van vergunningen. Dat zijn politiek gevoelige ingrepen waarvan zij steeds gezegd heeft dat zij ze liever vermijdt, maar niet helemaal kan uitsluiten.
+2
Twentsch Land
Alles op zijn tijd bewust voor gekozen.....had het beroepsverbod eens achterwege gelaten, zeker waren er aanmeldingen geweest.

@Twentsch Land
hans1980

+3
Twentsch Land
Nee ..... carolien laat de boeren zeker niet in de steek !

Wel waren er veel boeren die een veel te hoge verwachting hadden en dachten dat carolien wel zo ongeveer in haar eentje het hele kabinet beleid kon omvormen naar de boer zijn wens.

@hans1980

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's zomer , cda , stikstofbeleid , wetsvoorstel , stikstofminister , christianne van der wal en van der wal geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0